L’Arts d’Estiu creix amb el canvi d’ubicació

2019-08-25T21:32:36+01:0025/08/2019|

  • Fins a 32.000 espectadors han gaudit dels concerts que s’han programat a l’espai marítim de la Platja dels Pins des del 25 de juliol fins al 25 d’agost.

El director del festival, Xevi Gómez, ha explicat a l’ACN que la seva previsió era arribar als 25.000 o 30.000 espectadors, però amb el canvi d’ubicació els objectius s’han vist més que millorats. El més significatiu ha estat la nova ubicació, ben a prop del mar: la Platja dels Pins, a tocar de Santa Susanna, entre la via del tren i la platja; un espai de 10.000 metres quadrats on han muntat un ‘village‘ de restauració, comerç i oci que ocupa una superfície d’uns 6.000 metres quadrats i que és d’accés gratuït. Aquest canvi no és casual, ha estat arran de l’acord que han arribat amb l’Ajuntament de Santa Susanna, que es suma al consistori de Pineda i al Centre Cultural i Recreatiu en la organització del festival.

Els organitzadors ja estan pensant en l’edició del 2020, que serà la desena. La seva intenció és consolidar el ‘village‘ de l’Arts d’Estiu, per on enguany hi han passat unes 80.000 persones, i vincular-lo encara més als concerts. L’espai serà el mateix.

Repàs al cartell de la present edició

Dels 21 concerts programats, n’hi ha hagut 3 que no s’han pogut realitzar: el de Rozalén, que es va suspendre a causa de la pluja, el d’Operación Triunfo, per decisió de l’empresa promotora per les poques entrades venudes, i el concert “Love the 90’s i”, que es va suspendre de forma fortuïta degut a problemes amb l’escenari .

Per altra banda, el concert de “God Save the Queen“, MelendiNiña PastoriLuis Fonsi i David Bisbal van esgotar les entrades. L’últim concert es va viure ahir amb els Pets, que presentaven el seu últim disc “SOM”. També hi han passat artistes com Ana Belén, Rosario, Juan Magán, Joan Dausà o Diego el Cigala.

En el repertori d’enguany s’ha inclòs una part dedicada a espectacles de caràcter familiar sota el segell Family Arts amb el Mag Lari, que ha posat avui el punt i final al festival, i Dàmaris Gelabert o El Pot Petit, concerts infantils que han tingut una bona acollida.

Comparteix el contingut!

Go to Top