Operatiu policial per estafa amb escorcolls a tres punts de Calella

  • Un dels punts calents és una imponent casa del Rierany de Valldenguli
2022-08-04T09:38:43+01:0004/08/2022|

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un operatiu policial a Calella des de primera hora del matí per un delicte d’estafa. Un dels registres s’ha efectuat al Rierany de Valldenguli, en un dels luxosos xalets, en el que hi porten treballant des de les set del matí. Segons alguns testimonis, han emmanillat a algunes persones que hi havia dins la casa i els Mossos preveuen realitzar detencions. Els veïns més pròxims a l’habitatge s’han alarmat en veure el desplegament policial, demanant als agents el motiu de la seva presència.

El Rierany de Valldenguli no és l’únic punt que els Mossos tenen en el punt de mira. Hi ha dos domicilis més de la ciutat que també escorcollen en el marc de l’operatiu policial, tot i que la policia catalana no ha volgut especificar la seva ubicació degut a que encara està en marxa i preveuen que s’allargui uns dies més. Tampoc han donat detalls sobre els presumptes delictes ni si l’abast de l’operació afecta també altres municipis o se centra, exclusivament, a Calella.

Aquest operatiu per estafa no està relacionat amb l’estafador brasiler de criptomonedes que va viure, temporalment, en un xalet de la zona de La Muntanyeta.

Comparteix el contingut!

Go to Top