Una avaria manté tota la tarda sense llum part dels carrers Bruguera, Amadeu i Ànimes

2022-08-05T06:20:34+01:0004/08/2022|

#endirecteCalellaCOM L’illa de cases compresa entre Bruguera, Amadeu i Ànimes, a la zona sud, ha estat tota la tarda sense llum degut a una avaria a la línia de mitja tensió, que s’ha generat perquè ha cremat part del transformador.

Uns 120 habitatges han estat afectats, sense poder encendre ventiladors i aires condicionats per passar la calor d’aquests dies i sense que funcionés cap electrodomèstic, pel que els aliments de la nevera i el congelador s’han fet malbé. També ho han patit els comerços, que han hagut de tancar portes durant la tarda per la manca d’electricitat.

L’avaria ha començat sobre tres quarts de quatre i els operaris hi han estat treballant bona part de la tarda. A les 23h han demanat reforços per tal d’instal·lar un grup electrògen provisional per poder donar llum als veïns, tot i que calculen que no s’ha restablert el subministrament elèctric fins a dos quarts de dotze i mantenint el carrer Bruguera tallat temporalment. L’hora prevista perquè tornés la llum s’ha anat retardant en diverses ocasions fins que els operaris han comprovat l’abast de la incidència.

A les 23h han portat el grup electrògen per tal de substituir-lo

Comparteix el contingut!

Go to Top