Damià Cuadrado, l’streamer calellenc amb 21 mil seguidors a Twitch

Damià Cuadrado és un jove calellenc que ha aconseguit un gran nombre de seguidors als seus vídeos en directe

  • Amb només 16 anys, Damià Cuadrado compta amb 21 mil seguidors a la xarxa social per excel·lència dels vídeos en directe, Twitch, on es dedica als videojocs.

2022-08-23T11:46:43+01:0023/08/2022|

Les xarxes socials són gairebé imprescindibles avui en dia, tot i que no tothom les utilitza de la mateixa manera. Hi ha qui les té per mantenir el contacte amb familiars i amics llunyans, hi ha qui n’ha fet el seu “modus vivendi”. Però també poden ser un hobby per compartir amb milers de persones. És el cas de Damià Cuadrado, un jove calellenc de 16 anys que es dedica a fer vídeos en directe o streamings a Twitch, una xarxa social no tan coneguda com Facebook, Instagram o TikTok, però que cada vegada té més públic.

Compta amb 21 mil seguidors que es connecten per veure’l jugar a un videojoc anomenat GTA Roleplay, en el que “has d’interpretar la teva vida, un personatge que crees. Com un actor que interpreta un paper”, explica Cuadrado. El seu canal, xnightt37, va créixer gràcies a que “vaig tenir la sort que vaig coincidir amb streamers famosos com Perxitaa”, qui té més de dos milions de seguidors, i amb qui “planejàvem històries que podien durar unes 3 o 4 hores en streaming”, malgrat normalment acostuma a estar unes dues hores en directe.

El seu canal es basa en els videojocs, específicament en un, i ha arribat a tenir 1.800 persones mirant-lo en directe. Una quantitat que a Twitch és molt elevada, ja que no és tan fàcil créixer com a altres xarxes socials. “Jo crec que el secret no és fer molts streamings, conec gent que està 12 hores en directe cada dia i no creix. Crec que és fer alguna cosa que agradi als espectadors i tenir sort”, afirma el jove streamer calellenc.

Damià Cuadrado ha participat al festival dels creadors de contingut, Ubeat Live, en el que ha conegut a les persones amb qui havia compartit pantalla a Twitch. Tot i que gaudeix fent vídeos en directe, explica que “no ho veig com a futur, crec que arribarà el moment que s’acabarà. Prefereixo aprofitar-ho ara però tenir els meus estudis de Dret. M’agradaria ser jutge”. Com qualsevol jove de 16 anys, en els seus plans està començar Batxillerat, malgrat seguirà fent vídeos a Twitch com a hobby.

Comparteix el contingut!

Go to Top