Els geganters de Sant Celoni agraeixen el compromís dels sanitaris de Calella

2022-09-17T11:55:47+01:0017/09/2022|

#endirecteCalellaCOM La colla gegantera de Sant Celoni, juntament amb el seu gegantó, han començat a l’Hospital de Calella una ruta d’agraïment als principals centres sanitaris de Catalunya. Han posat en marxa una campanya anomenada “Onada d’agraïments a tot el personal sanitari”, que els portarà per 43 centres de salut del país.

El gegantó, vestit amb la bata mèdica i equipat amb un estetoscopi, és el símbol que porta la colla als hospitals, on fan una visita, agraeixen el compromís del personal sanitari i els entreguen un detall. També porten la seva música de gralles i el gegantó s’hi suma ballant.

La colla s’ha posat el repte de recórrer 1.800 quilòmetres i visitar 43 hospitals de totes les regions sanitàries de Catalunya fins al 7 d’octubre. El seu objectiu és “reivindicar i reconèixer la tasca portada a terme pel col·lectiu sanitari durant la pandèmia” i “remarcar la importància de la feina feta per garantir un sistema de salut públic de qualitat”.

Comparteix el contingut!

Go to Top