La plaça de l’Ajuntament, seu castellera per Festa Major

2022-09-21T15:17:19+01:0021/09/2022|

#sortimdecasaCalella Els Maduixots seran els amfitrions de la diada castellera per la Festa Major de la Minerva, on també aixecaran castells els Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers. Una diada que s’ha convertit en una activitat tradicional de la Festa Major de Calella.

Es farà dissabte a les 18h a la plaça de l’Ajuntament, que es preveu que s’ompli per veure aquest patrimoni immaterial català. Tot i així, la previsió de pluges ha fet que plantegin traslladar les torres humanes a l’interior de l’església en cas que sigui necessari.

Prèviament, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima farà una cercavila des de la plaça de l’Església, on oferiran un concert de gralles i tabalers juntament amb la colla de Geganters de Calella.

L’actuació de dissabte serà un assaig pels Maduixots, que participarà, per primera vegada, al Concurs de Castells de Tarragona. Serà l’1 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça, l’escenari més especial. Per aquesta jornada històrica, la colla ha fet una crida a la ciutadania perquè els acompanyi a fer pinya. Els Maduixots ofereixen transport gratuït fins a Tarragona, pícnic i una samarreta.

Comparteix el contingut!

Go to Top