Els Udols de Foc recuperen el correfoc per la Festa Major de la Minerva

2022-09-24T09:14:15+01:0024/09/2022|

#sortimdecasaCalella El correfoc tornarà a posar llum a la foscor calellenca aquesta nit de dissabte. Els Udols de Foc recuperen aquesta activitat tradicional que van haver de deixar de fer per la pandèmia, canviant-la per piromusicals estàtics.

Començaran amb un espectacle inicial a les 21:30h a la plaça Lluís Gallart, i tot seguit encendran la nit passant pels carrers de la ciutat. Recorreran Àngel Guimerà, Jovara, Creus, Església, la plaça de l’Església, Romaní, Bisbe Sivilla i acabaran a la plaça de l’Ajuntament.

Els Diables de Calella no estaran sols. Els acompanyaran els Geganters i Grallers de Calella i colles convidades d’altres municipis maresmencs, com els Diables de Tordera, els Diablesfolls de Palafolls i els Ratpenats Infernals de Malgrat de Mar.

Un cop finalitzat, els Udols de Foc serviran begudes per recuperar les forces des del seu estand de Barraques.

Comparteix el contingut!

Go to Top