El comerç calellenc estira el seu horari per sumar-se a la Shopping Night

2022-09-28T19:57:31+01:0028/09/2022|

#sortimdecasaCalella Aquest divendres, el comerç calellenc estira el seu horari per sumar-se a la Shopping Night, en la que les botigues romandran obertes fins les dotze de la nit amb animació als carrers, música en directe i inflables.

També hi participaran els Udols de Foc amb una cercavila i els artesans de l’associació calellenca Petits Creadors amb una mostra a la plaça de l’Església.

Diversos municipis organitzen jornades de “shopping night” o nit de compres per tal d’impulsar el comerç local o per celebrar esdeveniments importants. A la nostra ciutat, en anys anteriors se celebrava el Calella està de moda, que també incloïa passarel·les de moda i maniquins vivents.

Comparteix el contingut!

Go to Top