Sense informació dels trens a les pantalles ni per la megafonia de l’estació

2022-09-28T13:11:23+01:0028/09/2022|

#endirecteCalellaCOM Qui hagi de viatjar en tren aquest migdia i vagi a l’estació de Calella no tindrà informació sobre a quina hora ni per quina via passen. Ni les pantalles ni la megafonia de l’estació estan operatives.

De fet, a la pantalla apareix un missatge que avisa que està fora de servei i que cal comprovar la destinació als panells frontals i laterals dels trens. A Calella, en passar només una línia, no té gran pèrdua, malgrat es poden veure corredisses si el tren passa per una via diferent. Per saber l’hora a la qual passarà es pot comprovar a les aplicacions mòbils de Rodalies o d’Adif. També es pot preguntar al personal d’informació que fa unes setmanes que dona suport a l’estació.

És un problema de comunicacions que s’ha produït a l’estació calellenca, ja que les altres estacions de la zona si que funciona la informació a les pantalles i per megafonia.

Comparteix el contingut!

Go to Top