Un ampli dispositiu policial dona suport al SEM en una actuació a Poblenou

2022-09-30T18:09:52+01:0030/09/2022|

#endirecteCalellaCOM Qui passava aquesta tarda per la carretera N-II a l’alçada de Poblenou s’ha sorprès en veure un ampli dispositiu policial i d’emergències. Malgrat conductors i veïns han temut que s’estava produint un incident greu, la policia estava donant suport al SEM que havia de traslladar una persona amb problemes de salut mental fins a l’hospital psiquiàtric de Mataró.

S’han desplegat tres unitats dels ARRO i una de la Brimo, a més d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra, una de Policia Local i tres ambulàncies del SEM, un dispositiu que impactava als ciutadans que hi passaven.

Un dels serveis que fan els antiavalots dels Mossos d’Esquadra és, precisament, donar suport al personal sanitari de les ambulàncies en els casos en què persones amb problemes de salut mental poden resultar violentes per una crisi.

Comparteix el contingut!

Go to Top