El Calella Film Festival organitza un taller de cinema per joves

2022-10-01T12:15:53+01:0001/10/2022|

#sortimdecasaCalella Tots els joves d’entre 9 i 16 anys que tinguin curiositat per saber com es fa una pel·lícula podran conèixer de fons com és el darrere de les càmeres en un taller gratuït organitzat pel Calella Film Festival. L’impartirà la cineasta ucraïnesa Katya Katsuri, coneguda artísticament com a Montserine, qui viu a Calella actualment degut a la guerra al seu país. A Ucraïna hi tenia una escola de cinema per infants i joves. L’acompanyarà al taller Djeynabou Álvarez Sabaly.

“The MAGIC of movies” és el títol d’aquesta activitat, que es realitza demà diumenge a les 16h a la Sala Mozart. Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a info@calellafilmfestival.com.

El taller jugarà amb diferents idiomes, majoritàriament el català i l’anglès, a l’hora d’ensenyar un art universal com és el cinema. Els participants coneixeran com és el procés de creació d’una pel·lícula des de zero, elaborant el guió, plantejant els personatges, buscant localitzacions i rodant.

Comparteix el contingut!

Go to Top