La Sala Mozart modernitzarà el seu equipament tecnològic

  • Es canviarà el sistema de vídeo, de so i d’il·luminació

  • L’Ajuntament destina 80 mil euros a l’actuació

  • La taula de so que permet adaptar el volum a l'acústica de la sala
2022-10-04T09:09:53+01:0004/10/2022|

L’Ajuntament ha tret a licitació pública la modernització de la Sala Mozart. Si les actuacions que ha fet en els darrers anys a la centenària sala de cinema anaven encaminades a condicionar i reforçar les instal·lacions, ara és l’equipament tecnològic i audiovisual el que es vol millorar, substituint els sistemes de vídeo, so i il·luminació per uns de més moderns i de millor qualitat. Es posa especial èmfasi en la renovació de l’equip de vídeo.

Pel subministrament i la instal·lació del nou material tècnic, l’Ajuntament posa un preu de sortida de 80 mil euros, import que les empreses que vulguin fer-se càrrec de l’actuació hauran de rebaixar. Es divideix en uns 32 mil euros per la modernització dels sistemes d’il·luminació i 47 mil per l’equipament de so i vídeo.

Des que la Sala Mozart va passar a ser de titularitat municipal, l’any 2017, l’Ajuntament ha fet diverses obres d’una important inversió econòmica, com la reforma de la teulada amb la retirada de l’uralita l’any 2019 i la substitució del sistema de climatització a principis d’aquest mateix any. Quan el cinema encara pertanyia a la família Salom, també es va reformar l’escenari, els camerinos i els espais interiors tècnics gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. En total, s’han invertit més de 800 mil euros a càrrec de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, que ha finançat una part molt important de la inversió. A principis de l’any vinent també està previst condicionar les parets.

Amb totes les millores que s’han anat fent al llarg dels anys, la Sala Mozart pot presumir de ser el cinema en actiu més antic de Catalunya, malgrat fa anys que està fora del circuit de cinema comercial. Va néixer al 1904 sota el nom de La Constància i als nostres dies arriba convertit en un espai cultural que acull cicles de cinema organitzats per entitats calellenques i com a sala de teatre i espectacles.

Comparteix el contingut!

Go to Top