El PP Calella escull a Céline Coronil com a cap de llista per les municipals de 2023

2022-10-13T20:24:21+01:0013/10/2022|

Céline Coronil és la persona que optarà a l’alcaldia de Calella per part del Partit Popular. Ha estat anunciada per sorpresa a través d’un comunicat de l’agrupació local, que informa que ja ha comunicat la seva proposta al president del PP de Barcelona.

El PP ha optat per una persona afiliada al partit per encapçalar la candidatura, refredant les negociacions amb Ciutadans per unir esforços als comicis electorals malgrat fonts del PP calellenc confirmen que continuen amb la mà estesa perquè Guillermo Gomis formi part de la llista electoral.

Coronil té experiència en la política municipal: va ser regidora del PP a Pineda de Mar durant dues legislatures, del 2007 al 2015. Durant els 8 anys va ser regidora a l’oposició. Viu a Calella des de l’any 2011, però no va ser fins l’any passat que va entrar a l’agrupació local del PP. Dirigeix una clínica dental a Premià.

La recent escollida cap de llista admet que la seva elecció ha estat molt recent però que se sent amb forces per representar al partit a les properes eleccions.

La seva primera aparició pública com a alcaldable serà en una trobada amb els socis de l’Espai Caixa a finals d’octubre. Demà també assistirà al ple municipal, tot i que ho farà com a ciutadana de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top