Aparcaments inhabilitats per obres finalitzades al carrer Sant Pere

2022-10-16T08:36:57+01:0016/10/2022|

#laveudeCalella Un seguidor es queixa que no es pot aparcar al carrer Sant Pere per unes obres ja finalitzades. “Des del dia 5 que no es pot aparcar al tram Església-Jovara per unes obres que van acabar el dia 6. Es perden unes places d’una manera estúpida per deixadesa”, exposa. De fet, la manca d’aparcament és un dels problemes crònics de la ciutat.

Precisament el carrer Sant Pere perdrà totes les places d’aparcament degut a les obres d’urbanització i renovació del clavegueram. S’ampliaran les voreres i disminuirà la calçada, eliminant les 12 places d’estacionament que queden.

No s’ha posat una data concreta pel seu inici degut a que faltava el permís d’Adif per executar les obres de la cantonada de Sant Pere amb Anselm Clavé, a tocar de la via del tren. Per tant, encara es podria seguir aparcant fins que comencessin.

Comparteix el contingut!

Go to Top