L’Espai Jove organitza un taller de defensa personal per a noies

2022-11-14T20:51:47+01:0014/11/2022|

#sortimdecasaCalella L’Espai Jove de Can Saleta ha programat per aquest dimarts un taller de defensa personal dissenyat per les noies calellenques. En una societat en la qual la violència masclista encara no està eradicada, l’objectiu del taller és que les joves coneixin les tècniques per poder defensar-se en cas que es trobin en perill.

L’autodefensa, a més d’ensenyar un conjunt de tècniques mecàniques sovint provinents de les arts marcials, també forma en una actitud de calma i alerta, ensenyant a reaccionar davant dels atacs i evitant que la persona es pugui quedar bloquejada en una situació de perill.

L’activitat se celebra demà dimarts a les 18h a Can Saleta i és gratuïta. Cal, però, inscriure’s prèviament a través del perfil d’Instagram @calellajove, enviant un correu a aj035.joventut@calella.cat o trucant al 663 34 87 17.

Comparteix el contingut!

Go to Top