La comparsa La Tribala busca nous membres per participar als carnavals

La Tribala participa al Carnaval de l'Alt Maresme. (Foto: @photograph_rcr)

2022-11-16T19:28:06+01:0016/11/2022|

La comparsa pinedenca La Tribala fa una crida per trobar noves persones que es vulguin disfressar i ballar a les rues de Carnaval. És una colla ben nombrosa que any rere any sorprèn per les seves disfresses, però que, com pràcticament totes les comparses, porten dos anys sense sortir degut a que no s’han fet les rues per la COVID-19.

Després d’una situació sanitària estabilitzada, tenen els ulls posats en els carnavals de 2023, pel que comencen a preparar les disfresses, la carrossa i els balls amb els que recorreran els carrers. Per això, busquen gent perquè se sumi a la colla. Normalment participen a la rua de l’Alt Maresme, que passa per Poblenou i per Calella, i la de la Costa Brava, les dues més pròximes.

Calella no té cap comparsa que surti als carnavals, pel que la més propera és La Tribala, de Pineda. Qui es vulgui apuntar ho pot fer a traves del seu compte d’Instagram, @comparsatribala, o enviant un correu electrònic a comparsatribala@hotmail.com.

Comparteix el contingut!

Go to Top