Segon any consecutiu sense rua de Carnaval de l’Alt Maresme

La rua de Carnaval del 2020 va ser l'últim gran esdeveniment abans de la pandèmia

2022-01-20T21:09:57+01:0020/01/2022|

Els amants del Carnaval hauran d’esperar un any més per veure la rua de l’Alt Maresme, que passa per Calella i Poblenou. La Comissió del Carnaval ha decidit suspendre-la després de parlar amb les comparses que habitualment hi participen i comprovar que no s’han pogut preparar fent les carrosses i les disfresses, ja que comporten una gran despesa i no s’han volgut arriscar degut a la situació pandèmica.

La Comissió va decidir anul·lar la Rua abans de Nadal, una decisió que ha resultat ser encertada en trobar-nos actualment en el moment de més contagis de tota la crisi sanitària. La gran transmissibilitat de la variant òmicron en un esdeveniment multitudinari com la rua hauria estat impossible de controlar.

Tampoc se celebrarà la festa a la Fàbrica Llobet, on tradicionalment finalitza la rua, ja que els organitzadors entenen que no es pot deslligar una cosa de l’altre.

L’any 2020, la rua de Carnaval va ser l’últim gran esdeveniment que es va poder realitzar abans del confinament. L’any passat, a causa de la COVID-19, no es va poder celebrar i aquest any tampoc. Els organitzadors ja tenen la vista posada en el 2023, quan esperen que la situació millori i els carrers es tornin a omplir de personatges de fantasia, colors i molta purpurina.

Sense Carnaval tampoc a la Costa Brava Sud i a Malgrat

El Carnaval que comparteixen Blanes, Lloret i Tossa de Mar també s’ha anul·lat per segon any consecutiu. La situació epidemiològica no convida a la celebració de grans esdeveniments que aglutinin centenars o, fins i tot, milers de persones. Tot i així, els diferents municipis que integren el Carnestoltes de la Costa Brava Sud estan estudiant realitzar activitats de petit format amb les entitats locals per mantenir viu l’esperit.

Malgrat és una altra de les localitats que han decidit cancel·lar Carnaval, però també tenen previst adaptar-lo amb actes alternatius perquè el municipi no es quedi en blanc un any més. Calella no ha anunciat si farà alguna activitat diferent.

Comparteix el contingut!

Go to Top