En marxa la instal·lació dels llums de Nadal

2022-11-22T11:07:56+01:0022/11/2022|

#endirecteCalellaCOM A diferents carrers de la ciutat ja es poden veure els motius nadalencs que s’il·luminaran durant les festes. En el carrer Església s’ha seguit la tònica dels últims anys i s’hi estan instal·lant llums nous, que consisteixen en un quadrat amb garlandes lluminoses i estrelles. A la resta de carrers previsiblement es col·locaran els mateixos de cada any.

L’empresa adjudicatària de la instal·lació de la il·luminació nadalenca és la mataronina Boquet, qui se n’encarrega cada any, per un import de més de 53 mil euros. Ha estat l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic; a ciutats com Badalona s’han trobat que cap empresa ha optat a col·locar els llums de Nadal per les estrictes dates fixades pel consistori i les elevades penalitzacions previstes en cas de demora. A Calella també hi havia un calendari molt marcat a seguir i que amb els mateixos tràmits de la licitació ja s’ha incomplert.

L’encesa serà el divendres 2 de desembre i els carrers estaran il·luminats fins el dia de Reis en l’horari habitual de cada any.

Comparteix el contingut!

Go to Top