Calella projecta “Alcarràs”, la pel·lícula catalana que competirà als Oscars

2022-11-23T19:31:28+01:0023/11/2022|

#sortimdecasaCalella El Cicle Gaudí ha organitzat per aquesta setmana la projecció de la pel·lícula “Alcarràs”, la representant espanyola als Oscars i guanyadora de l’Os d’Or de la Berlinale. La cinta dirigida per Carla Simón ha fet història per ser la primera pel·lícula en català nominada als Premis Europeus de Cinema i que optarà als Oscars si és seleccionada una de les cinc candidates a millor pel·lícula de parla no anglesa.

“Alcarràs” narra la història de l’última collita de fruita d’una família al municipi d’Alcarràs, al Segrià, abans que els propietaris hi instal·lin plaques solars. Un llargmetratge que parteix de l’experiència personal de la directora i que interpreten actors no professionals.

El film es podrà veure aquest dijous, 24 de novembre, a Can Saleta a les 21h. L’entrada té un preu de 4,5 euros que es podrà comprar en el mateix moment de la projecció.

Comparteix el contingut!

Go to Top