Comencen les obres de cobriment de la Riera Capaspre

2022-11-23T13:24:11+01:0023/11/2022|

#endirecteCalellaCOM La mobilitat a Calella passa moments complicats per l’inici de les obres de Riera Capaspre. Les obres comencen per l’eliminació de la pilona que hi ha sota la rotonda de la carretera i que descansa damunt la llera de la riera. Els canvis a la circulació per treure provisionalment la rotonda compliquen la mobilitat: la rotonda de la N-II ha quedat inutilitzada. Els carrils en els dos sentits de la marxa passen per la banda de mar, pel que els vehicles que van en direcció Girona només poden continuar rectes per la N-II o baixar per la riera. En canvi, els cotxes que van en direcció Barcelona estan obligats a seguir per la carretera i els que volen girar han d’anar fins a la rotonda del Far.

Tot apunta que aquests canvis circulatoris es mantindran durant una temporada, ja que s’està pintant la nova senyalització amb el groc característic dels canvis degut a les obres. Es pot allargar durant un parell de mesos. Les obres han començat dos mesos més tard del previst i quan fa dues setmanes que s’ha restringit el trànsit a la zona afectada posant en joc la mobilitat a la ciutat en períodes clau pel comerç calellenc com es el pre-Nadal i Nadal.

També hi ha un altre punt conflictiu a la N-II: es dona pas alternatiu a l’alçada del Mercat municipal degut a les obres de reforma d’una casa. Qui hagi de travessar Calella per la carretera haurà de tenir paciència.

Comparteix el contingut!

Go to Top