Homenatge a Maria Teresa Salom

2022-11-27T21:06:35+01:0027/11/2022|

#lectoropinaCalellaCOM: Mailos Flaquer

Ahir al vespre, i coincidint amb la recent festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, es va fer un sentit homenatge a la Sra. Maria Teresa Salom amb motiu del seu 100è Aniversari i dels 100 anys de la fundació de l’Escola de Música “Centre Musical Can Salom“ que va inaugurar el seu pare, Claudi. L’acte, que va ser molt emotiu, va tenir lloc a la Sala Mozart amb gran afluència de públic que vam gaudir de les magnífiques veus de Beatrice Jiménez-Marconi, Albert Deprius i el Cor Harmonia, i acompanyats pel pianista Josep Burforn.

A la mitja part, la Maria Teresa va pujar a l’escenari i va fer el que ha fet magistralment tota la seva vida: tocar el piano, en aquest cas per acompanyar la inconfusible veu d’Albert Deprius. Va ser un moment entranyable que va emocionar a tothom. Al final, tots ens vam posar drets per aplaudir. No hi van faltar les flors ni les paraules, entre elles les de l’alcalde, Marc Buch, que va dir que per un temps ell també va ser alumne de l’Escola de Música Can Salom.

Va ser una vetllada estupenda i, per rematar-ho, les encantadores presentadores, que també havien sigut alumnes de l’escola de música, ens van anunciar que estàvem tots convidats a pastís i cava al bar.

Això va ser la traca final, ja que la Beatrice i l’Albert van començar a cantar el famós brindis de La Traviata de manera espontània i tots vam brindar sota les seves potents veus. Un dia per recordar.

Per molts anys Maria Teresa, t’ho mereixes !

Comparteix el contingut!

Go to Top