La trobada de cotxes i motos clàssics inicia les activitats per La Marató a Calella

2022-11-27T15:38:02+01:0027/11/2022|

#endirecteCalellaCOM Els vehicles han pres el Passeig Manuel Puigvert. Es tracta de la trobada de cotxes i motos de models antics, considerats clàssics, una de les activitats tradicionals que organitza Calella x La Marató per recollir fons per aquest esdeveniment solidari que impulsa TV3 i que enguany es dedica a la salut cardiovascular.

Aquests models de vehicles clàssics es poden veure exposats al passeig fins a primera hora de la tarda. Durant el matí s’hi han acostat els curiosos que han fotografiat exemplars que difícilment es podran veure a les carreteres. “El teu motor que bategui. Boom boom” és l’eslògan de la trobada, relacionant-lo amb les malalties a les quals es dedica enguany la cita solidària.

També es fa una arrossada popular al preu de 8 euros que inclou el plat d’arròs, el pa i la beguda, diners que es destinaran a la caixa de La Marató per impulsar la investigació de la salut cardiovascular.

Comparteix el contingut!

Go to Top