L’Encenall ven objectes artesanals de Nadal a la plaça de l’Església

2022-12-04T12:42:53+01:0004/12/2022|

#endirecteCalellaCOM El club social l’Encenall ha posat una parada de Nadal a la plaça de l’Església. Els mateixos usuaris han fet artesanalment els productes que venen, entre els que hi ha tions, manualitats i decoracions nadalenques.

La petita fira funciona de 10h a 20h sense pausa per dinar i estarà fins el 8 de desembre, tot i que altres anys s’han esgotat els productes abans d’hora. Els diners que recapten serveixen per pagar les activitats i sortides que fan els usuaris de l’Encenall durant l’any.

L’Encenall és un servei social que fomenta la inclusió de les persones que pateixen algun tipus de trastorn mental, pel que realitzar i vendre els productes els ajuda a sentir-se realitzats. L’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) és qui el gestiona.

Comparteix el contingut!

Go to Top