L’encesa dels llums inicia l’època nadalenca a Calella

2022-12-07T18:57:19+01:0007/12/2022|

#endirecteCalellaCOM Els carrers de Calella s’han il·luminat per fi amb els colors del Nadal, uns dies més tard del que és habitual. L’encesa s’ha fet amb un canvi d’ubicació d’última hora, a la plaça de l’Ajuntament, que ha confós als ciutadans que esperaven fer el compte enrere des de la plaça de l’Església, el lloc anunciat inicialment. De fet, sobre l’escenari s’hi ha col·locat un estel fugaç gegant que serveix perquè petits i grans s’hi facin fotografies.

Una altra de les novetats és el motiu del carrer Església, que fa uns anys que canvia, on també s’ha apostat per les estrelles. Els cartells de bones festes, els Pare Noel i altres elements nadalencs decoren els carrers. No obstant, la manca de llums de Nadal a certes zones és la crítica que fan anualment els residents, ja que voldrien l’ambientació de l’època a tots els carrers de la ciutat.

Un espectacle de circ ha estat el preludi de l’encesa de la il·luminació, una combinació original per donar la benvinguda a una època d’il·lusió especialment pels nens i nenes.

Comparteix el contingut!

Go to Top