El Jazz Nadal de Calella se celebra divendres al restaurant La Gàbia

2022-12-08T19:37:01+01:0008/12/2022|

#sortimdecasaCalella Aquest divendres se celebra el Jazz Nadal Calella al bar rodó amb un concert de Smooth Ride amb Nando Picó al saxo presentant el seu segon disc en solitari, Oriol Roca al contrabaix, Toni López a la guitarra i José Carlos Olmo a la bateria. Juan Carlos Narzekian dirigeix des de fa anys el Cafè Jazz de la ciutat i repeteix en l’edició nadalenca. El concert serà a l’hora de sopar a La Gàbia, a les 22h.

Precisament el restaurant emblemàtic del passeig ha estat notícia darrerament perquè es busquen nous propietaris. La Gàbia és un establiment de titularitat pública i l’Ajuntament fa una concessió perquè sigui un tercer qui el gestioni. Els actuals propietaris l’han portat durant 10 anys, però s’ha acabat el termini de concessió i el consistori ha fet una nova licitació en què qui reuneixi els requisits es pot presentar per conduir un dels punts de trobada dels calellencs.

Hi haurà una nova edició del Jazz Nadal Calella el divendres 16 al bar de la Sala Mozart on hi participarà també el músic calellenc Jordi Feliu i el mateix Narzekian , un concert llatí i melòdic de jazz.

Comparteix el contingut!

Go to Top