Arrenquen les obres de reparació del pont de la carretera entre Blanes i Palafolls

  • Els treballs duraran un mes però el trànsit seguirà circulant

  • És l'únic pont sobre el riu Tordera que no va malmetre el temporal Glòria

Els operaris han iniciat els treballs a la part superior del pont. (Foto: Ajuntament de Blanes)

2022-12-14T16:33:48+01:0014/12/2022|

Aquesta setmana han començat les obres de reparació del pont de la carretera que uneix Blanes i Palafolls, un pont que transcorre per sobre del riu Tordera. Tot i les obres, els vehicles podran continuar circulant. L’Ajuntament de Blanes adverteix que en determinats moments es pot tallar un carril i establir pas alternatiu, pel que el trànsit quedaria alentit.

Els treballs consisteixen en substituir les tanques que hi ha al costat del pont i instal·lar-ne de noves, millorant els sistemes de contenció. També es repararà el formigó i la biga, que actualment té oxidades les armadures -les estructures internes que l’aguanten-, per tal d’assegurar tota la infraestructura.

Les obres ja s’han iniciat però s’aturaran durant el Nadal. Passades les festes es reprendran amb diverses actuacions de manteniment i conservació centrades sota el pont. El termini d’execució previst és d’un mes.

Aquesta carretera, la GI-682, va ser la via més utilitzada per travessar el riu quan el pont de la carretera que connecta Malgrat i Blanes va col·lapsar degut al temporal Glòria del gener de l’any 2020. La mateixa borrasca va destrossar el pont ferroviari, pel que els trens no van poder-hi circular durant un any, temps en el qual es va haver de tornar a construir. El pont que es repara actualment no va quedar malmès pel temporal.

Comparteix el contingut!

Go to Top