Hilario Marín publica el seu segon llibre, “Secretos entre olivos y el Mediterráneo”

  • Un relat basat en la història real d’una calellenca d’adopció

Hilario Marín en una firma de llibres del seu debut literari

2022-12-17T15:34:16+01:0017/12/2022|

Hilario Marín ja té al mercat la seva segona novel·la. “Secretos entre olivos y el Mediterráneo” és una història basada en fets reals, en la vida d’una dona lluitadora nascuda a Andalusia, en una societat marcadament masculinitzada, que “per circumstàncies que la vida i una mica obligada per la situació que estava travessant, va emigrar a Catalunya. El llibre és el desenvolupament de la seva vida, totalment real”, explica el seu autor. Actualment, la seva protagonista, de la qual no vol desvetllar el nom, viu a Calella.

Va ser el dia de la presentació del seu debut literari, “Cartas desde a oscuridad del armario”, quan “aquesta persona em va preguntar si explicaria la seva vida. A través de correus i trobades, em va anar narrant tot el que havia viscut. Al final, crec que ha sortit un llibre força explícit del patiment de les dones sota el masclisme de la societat d’aquells temps”, detalla Marín.

El llibre, editat per Círculo Rojo, compta amb el pròleg de María Díez, cinquena finalista del Premi Planeta 2018. Ja es pot comprar a través d’internet a Amazon i en un portal especialitzat en la venda de llibres. Pròximament, Hilario Marín farà la presentació oficial a Calella després de les festes de Nadal, on també es podran comprar exemplars de la nova novel·la.

L’Hilario va començar la seva trajectòria literària amb CALELLA COMUNICACIÓ, amb relats curts setmanals, on actualment relata les seves experiències com a cambrer. També disposa d’un blog en el que publica històries de suspens. Però va ser en l’etapa del confinament en la que va decidir-se per escriure el seu primer llibre, que també es va portar a la petita pantalla en forma de curt.

Comparteix el contingut!

Go to Top