Hilario Marín estrenarà el curt “El Olvido” a la Gala de Cinema d’Autors Locals del Festimatge

  • Un dels relats setmanals de l’Hilario Marín a Calella Comunicació pren vida en un curtmetratge

L'Hilario és codirector del curt, a més d'autor del relat

2022-03-20T23:09:37+01:0017/03/2022|

“El Olvido”, el curtmetratge basat en un dels relats de l’Hilario Marín publicat a CALELLA COMUNICACIÓ, s’estrenarà el pròxim 9 d’abril a les 20h l’Auditori de Can Saleta en el marc de la Gala de Cinema d’Autors Locals del Festimatge. L’acte comptarà amb la presència de l’autor i codirector, el també director Marçal Mora i l’elenc d’actors i actrius que hi han participat, format per Daniel Roig, Sonia Mallat, Ricardo Encinas, Eric i Noa Gascon.

“El Olvido” , relat publicat al març de 2021 a CALELLA COMUNICACIÓ del que ara se n’ha fet un curt, narra la història d’un rodamón que persegueix als nens de 10 anys amb una intenció oculta, una ficció de suspens que mantindrà als espectadors ben atents.

Animo a la gent que hi vagi, perquè s’ha de fer una mica de força perquè l’Ajuntament de Calella deixi un cinema fixe per la ciutat. Que hi hagi un cine per passar pel·lícules, no només per fer un altre tipus d’espectacles”, demana Hilario Marín, coneixedor de la importància del cinema.

El curt està ara en fase de muntatge després d’un rodatge accidentat a causa de la pandèmia. La intenció dels directors és projectar el film a diferents municipis de la comarca. De fet, té un caràcter molt comarcal: els escenaris principals han estat Santa Susanna i Pineda de Mar, també tot l’equip tècnic i els actors són del Maresme. A Calella tindrà també un segon passi al primer pis de la Sala Mozart.

Gala de Cinema d’Autors Locals 

A la Gala de Cinema d’Autors Locals també es passarà “Any darrere any”, de Martí Arañó; “Flores en la boca”, de Toni Trueba; “Calella what else!”, de Jaume Forest; i Corriols de llegenda, de Sergi Ferrer.

Durant tot el mes es podran veure curtmetratges i films en el marc del del Festimatge, el Festival de la Imatge de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top