Les entitats calellenques se sumen a La Marató recaptant diners per les malalties del cor

2022-12-18T12:50:14+01:0018/12/2022|

#endirecteCalellaCOM Avui és el dia de a Marató i les entitats de Calella recapten diners per contribuir a la investigació de les malalties cardiovasculars, que són aquelles que afecten el cor i que són la primera causa de mort a la nostra societat. Durant el matí, el centre de les activitats és la plaça Catalunya, amb esmorzar i vermut popular, quina, balls, manualitats, ganxetada, jocs, bitlles catalanes… per grans i petits.

A la tarda, a partir de les 17h, els actes es traslladen a la plaça de l’Església on hi haurà xocolatada i melindros, pintacares i quina, tot plegat amenitzat amb música.

Els Geganters de Calella hi participen fent una cercavila que sortirà de la plaça del Mercat a les 18h i que finalitzarà també a la plaça de l’Església. Serà on es coneixerà la recaptació de Calella x La Marató, sumant els diners que s’han anat aconseguint durant tot el mes amb les diverses activitats.

També a les 18h hi haurà la representació del musical Voramar, en aquest cas a l’Espai Caixa.

Durant aquesta setmana també han recaptat fons per La Marató els streamers catalans a través de la xarxa social Twitch, implicant als espectadors dels vídeos en directe jugant a videojocs. També hi han participat usuaris calellencs.

Comparteix el contingut!

Go to Top