Cues a l’administració calellenca l’endemà de la Loteria de Nadal

2022-12-23T10:25:24+01:0023/12/2022|

#endirecteCalellaCOM Tot i que els grans premis es van escapar de la ciutat, alguns afortunats poden recuperar part dels diners invertits a la Loteria de Nadal. Per això avui, l’endemà del sorteig, hi ha cues a l’administració de Loteria Robert, l’única de Calella per cobrar els premis i comprar els dècims pels pròxims sorteigs.

Els premis per sota dels tres mil euros es poden cobrar a l’administració de loteria, però pel damunt d’aquesta quantitat només es poden anar a buscar als bancs concertats. A més, si el premi és inferior als dos mil euros, també es pot cobrar per Bizum, una novetat que es va introduir l’any passat.

Sovint es busquen números que representin dates o detalls assenyalats. Qui tingui el 08370, el codi postal de Calella, té el reintegrament i podrà recuperar els 20 euros invertits.

Ara queda el sorteig de la Loteria d’El Nen, que se celebra el 6 de gener, dia de Reis. Els premis que es poden obtenir són molt superiors: el primer premi obté 2 milions d’euros, tot i que hi ha menys possibilitats de guanyar. En total hi ha en joc 700 milions d’euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top