Caixers bloquejats a La Caixa provoquen cues al carrer Església

2022-12-24T10:22:46+01:0024/12/2022|

#endirecteCalellaCOM Els usuaris de La Caixa que aquest matí de dissabte, Nit de Nadal, han intentat treure diners del caixer s’han topat amb una cua inusual. El motiu és que només un dels tres caixers permet treure diners; un altre està bloquejat i no accepta targetes ni llibretes i un tercer si permet operar, però no retirar diners.

En ser la Nit de Nadal, molta gent ha d’acabar de fer compres pel sopar d’avui i el dinar del dia de Nadal, també hi ha qui encara ha de buscar regals d’última hora. A més, és dia de mercat i no totes les parades ofereixen el pagament amb targeta.

L’oficina bancària no està oberta per ser dissabte, tampoc ho estarà demà ni dilluns ja que és Sant Esteve i és festiu. Així doncs, es podria quedar amb un únic caixer en actiu fins dimarts si no l’arregla el servei de manteniment.

Comparteix el contingut!

Go to Top