Com renovar l’abonament recurrent per viatjar gratis a Rodalies a partir de gener

  • Els nous bitllets seran vàlids de l’1 de gener al 30 d’abril, cal dipositar 10 euros de fiança i fer 16 viatges com a mínim

  • La T-Casual perd el descompte del 30%, però es manté la bonificació del 50% a la T-Usual i la T-Jove

El títol multiviatge serveix per Rodalies, però no pel metro o FGC

2022-12-29T18:06:13+01:0029/12/2022|

Els abonaments recurrents de Rodalies estaran vigents durant tot el 2023, però cal renovar-los per continuar viatjant de forma gratuïta en tren a partir de gener. Per obtenir-lo, s’ha d’entrar a la web o a l’app de Rodalies de Renfe i registrar-se, on s’obtindrà un codi QR per utilitzar directament des del mòbil. Renfe avisa que no és compatible l’ús simultani del bitllet físic i del QR en digital, sinó que cal optar per una única opció. A partir d’avui dijous ja es poden adquirir.

Els nous títols són vàlids des de l’1 de gener fins el 30 d’abril. Igual que ha passat en l’últim tram del 2022, cal dipositar una fiança de 10 euros que es retornarà si es fan un mínim de 16 viatges durant els quatre mesos. En el cas de les línies de regionals, la fiança és de 20 euros. Qui hagi utilitzat el bitllet aquest any rebrà la fiança automàticament a la targeta durant el gener.

Pel que fa al preu de la resta de bitllets, la T-Casual és la que surt més perjudicada, ja que torna al preu original en perdre el 30% de descompte que tenia fins ara. A més, deixarà de ser vàlida el 15 de gener, pel que qui la tingui ha de fer tots els desplaçaments abans d’aquesta data. Aquests títols inclouen 10 viatges i per anar de Calella a Barcelona, que són 4 zones, té un preu de 39,20 euros.

La T-Usual i la T-Jove, dues de les més utilitzades, si que mantenen la rebaixa del 50% i es podran utilitzar durant tot el 2023. És a dir, una T-Usual, amb viatges il·limitats durant un mes, per anar de Calella a Barcelona costa 46,30 euros, mentre que el preu de la T-Jove pel mateix trajecte, amb una validesa de tres mesos, és de 90,40 euros.

El bitllet senzill de Renfe queda congelat i es prorroga la bonificació del 50% dels trens Avant.

Comparteix el contingut!

Go to Top