Arranjats els sots del carrer Indústria on van caure una mare i el seu nadó

2023-01-21T19:22:01+01:0021/01/2023|

#laveudeCalella S’han arranjat els sots del carrer Indústria que van provocar nombroses caigudes, entre elles la d’una mare calellenca que portava a coll el seu nadó de dos mesos. Es tracta del tram de vorera més pròxim al carrer Bruguera, que estava enfonsat i amb rajoles trencades, que s’havia convertit en un punt negre.

La vorera portava alguns mesos en aquestes condicions. Es van col·locar unes plataformes grogues per tapar els sots de forma provisional, però no estaven ben fixades i una d’elles estava trencada. La mare va comunicar l’estat de la vorera a l’Ajuntament en múltiples ocasions per evitar noves caigudes, però l’actuació s’ha demorat fins ara.

S’han posat noves rajoles i s’han tornat a marcar els trams perquè els cotxes puguin entrar als pàrquings de la zona. El trànsit podria ser, precisament, la causa dels sots: els camions que giren des del carrer Bruguera i que han de pujar a la vorera perquè no tenen més marge de maniobra, el pes dels quals hauria fet enfonsar les rajoles.

Comparteix el contingut!

Go to Top