El Barça traspassa el calellenc Héctor Bellerín a l’Sporting de Portugal

  • Després de mig any al Barça, el club on es va formar, el calellenc posa rumb a Portugal

Bellerín canvia el blaugrana pel verd i blanc

2023-02-01T09:05:56+01:0001/02/2023|

El futbolista calellenc Héctor Bellerín torna a marxar de casa. Després de només mig any al Barça, el club en el que es va formar des dels 6 fins als 16 anys, ha signat amb l’Sporting de Portugal per dos anys i mig, un traspàs pel qual el club blaugrana rebrà al voltant d’un milió d’euros.

Bellerín acabava contracte el 30 de juny; quan va aterrar a Barcelona al setembre va signar només per una temporada que no ha arribat a acabar. Només ha disputat 495 minuts en set partits: tres de Lliga, dos de Champions i dos de Copa del Rei, malgrat ser l’únic lateral dret pur de la plantilla.

Xavi Hernández no li ha fet confiança i ha preferit apostar per altres figures, el mateix entrenador ha confirmat en una roda de premsa que la decisió ha estat seva i que el futbolista calellenc li ha demanat sortir del club per jugar més. Bellerín ja no va entrenar amb el Barça ahir per tancar el seu traspàs al club portuguès abans del tancament del mercat d’hivern.

“Home de l’any” per la revista GQ

Tot i no triomfar en el terreny de joc culé, la seva popularitat fora del camp s’ha disparat per trencar els esquemes del futbolista tradicional. Les seves declaracions en defensa del medi ambient i la dieta vegana i el seu compromís antiracista i feminista, a més del fet de vestir roba de segona mà enlloc dels luxosos productes que porten la majoria dels seus companys, el diferencien de la resta. De fet, la seva personalitat li ha valgut el reconeixement de la revista GQ, que l’ha anomenat “Home de l’any”.

Comparteix el contingut!

Go to Top