L’Ajuntament reacciona a la prohibició dels patinets al tren: aparcaments per ells a l’estació

  • Els patinets elèctrics estan prohibits al transport públic des de principis de febrer, pel que s’han instal·lat aparcaments per deixar-los a l’exterior de l’estació.

2023-02-02T18:38:41+01:0002/02/2023|

Gestvia ha instal·lat avui aparcaments per patinets elèctrics a l’exterior de l’estació, just al davant dels que ja hi havia per bicicletes. L’objectiu és que els propietaris tinguin on deixar-los després que hagi entrat en vigor la prohibició de pujar els patinets elèctrics al transport públic.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aplicat un veto temporal de sis mesos, fins al mes d’agost, després de l’incendi d’una bateria d’un patinet en un ferrocarril al mes de novembre en una estació de Sant Boi de Llobregat, que va causar tres ferits. La prohibició s’estén a Rodalies, autobusos, metro, tramvia i Ferrocarrils i incomplir-la se sanciona amb 200 euros de multa. Per aquest motiu, s’han instal·lat els aparcaments al costat de l’estació.

La popularitat dels vehicles de mobilitat personal fa que cada vegada s’hagin de plantejar noves mesures. L’estació no és l’únic espai on hi ha aparcaments per patinets: l’Escola Pia del carrer Jovara, on es cursen els estudis des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, també n’ha col·locat a les portes del centre, ja que els alumnes també els utilitzen per arribar a l’institut.

Comparteix el contingut!

Go to Top