Denuncien que un conductor d’autobús utilitza el mòbil circulant per Poblenou

2023-02-03T19:08:03+01:0003/02/2023|

Un viatger ha gravat la forma de conduir d’un conductor d’autobús: parlant per telèfon mentre fa un dels trajectes, mentre passa pels carrers de Poblenou. “El conductor, que porta persones a bord, va parlant pel mòbil amb una mà i amb l’altra al volant, gairebé s’estampa amb una furgoneta i a continuació diu que enviarà un WhatsApp”, afirma un dels usuaris de la línia. També afegeix que no és la primera vegada que veuen un comportament així.

El departament de Territori de la Generalitat ha traslladat els fets a l’empresa d’autobusos Sagalés perquè facin les actuacions pertinents, mentre que Sagalés no ha volgut fer declaracions.

Un dels autobusos que passa habitualment per Poblenou és el que cobreix la ruta entre Calella i Pineda, que recentment també ha estat criticat per la saturació de les hores punta que fa que molts usuaris hagin d’anar drets.

La DGT castiga l’ús del telèfon mòbil durant la conducció amb sancions de fins a 200 euros i la pèrdua de sis punts del carnet i, fins i tot, penes de presó de sis mesos a dos anys. De fet, s’han endurit els càstigs per consultar el mòbil al volant, ja que és la principal raó per la qual els conductors es despisten a les carreteres i augmenta per 4 el risc de patir un accident.

Comparteix el contingut!

Go to Top