Sagalés pren mesures internes amb el conductor d’autobús que parlava per telèfon conduint

2023-02-04T10:54:54+01:0004/02/2023|

L’empresa d’autobusos Sagalés ha afirmat que s’han pres mesures internes contra el conductor d’autobús que circulava parlant per telèfon malgrat portar passatgers a bord, un fet que des de la companyia de transports asseguren és “del tot impermissible”.

El conductor subjectava el telèfon amb una mà mentre conduïa amb l’altra, passant per una rotonda de Poblenou. Utilitzar el mòbil durant la conducció augmenta per 4 el risc de patir un accident, de fet és la principal raó per la qual els conductors es despisten, una situació que un viatger va gravar. Està castigat amb multes de fins a 200 euros, la pèrdua de sis punts del carnet i, fins i tot, penes de presó de sis mesos a dos anys.

Des de Sagalés afirmen que “insistirem amb el nostre personal de conducció sobre la importància de complir amb totes les normatives referents a la conducció i la seguretat vial”. És una de les empreses d’autobusos més grans i opera arreu de Catalunya, oferint el servei de transport públic. El departament de Territori de la Generalitat també havia reclamat a la companyia que fessin les actuacions pertinents.

Comparteix el contingut!

Go to Top