Quatre ferits greus en un accident entre dos vehicles i un senglar a la sortida de l’autopista

  • Un dels ferits va ser traslladat en estat crític al Clínic, un altre en estat greu a Can Ruti

  • Els Bombers van haver d’excarcerar les persones de l’interior del vehicle

Fa just un any també es va produir un accident a la sortida de l'autopista a causa d'un porc senglar. (Foto: RCTV)

2023-02-07T21:30:17+01:0007/02/2023|

Un accident entre dos cotxes i un senglar va deixar quatre ferits ahir al vespre. Un d’ells va haver de ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona en estat crític i un altre en estat greu a Can Ruti. Les altres dues víctimes, en estat menys greu, van ser trasllades a Can Ruti i a Mataró.

L’accident es va produir ahir sobre dos quarts de nou a la sortida de l’autopista de Calella. La presència d’un porc senglar a la via va provocar el xoc frontal de dos vehicles, deixant atrapats als ocupants a l’interior i obligant als Bombers a excarcerar-los perquè els serveis mèdics els poguessin atendre.

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar quatre unitats del SEM i quatre dotacions dels Bombers, a més dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

En l’últim any, els senglars han provocat 105 accidents de trànsit al Maresme, segons l’informe sobre la sinistralitat provocada per animals. De fet, fa just un any es va produir un accident al mateix punt, a la sortida de l’autopista, que també va ser provocat per senglars.

Comparteix el contingut!

Go to Top