Impulsen un mapa per promocionar joves artistes del Maresme

  • El Consell Comarcal i els ajuntaments impulsen un mapa per divulgar el talent jove del Maresme

Joventut Artística és la companyia teatral calellenca. (Foto: @joventut_artistica)

2023-02-11T19:03:09+01:0011/02/2023|

Cinema, dansa, escultura, màgia, il·lustració, poesia, grafits… els joves de la comarca que es dediquin a qualsevol disciplina artística es poden donar a conèixer al mapa que han impulsat el Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments amb l’objectiu de divulgar el talent jove.

#MaresmeJove és un mapa que tot just s’està desenvolupant on els joves d’entre 16 i 35 anys podran inscriure’s per facilitar la seva promoció amb els propis ajuntaments, centres educatius, associacions… que busquen artistes per programar les diferents activitats. A Calella, per exemple, es va celebrar durant la pandèmia el Festival Impuls, un conjunt de concerts per donar suport als artistes de Calella i del Maresme.

Serà una gran base de dades joves artistes del territori amb un sistema de localització geogràfica. Qui vulgui inscriure’s ho pot fer a través del següent formulari.

El de joves artistes és un dels diferents mapes impulsats pel Servei Comarcal de Joventut amb recursos com les festes majors, els serveis de formació, orientació i ocupació o els equipaments juvenils.

Comparteix el contingut!

Go to Top