La cultura japonesa s’apodera de la Fàbrica Llobet en el Saló del Manga

2023-02-12T13:39:05+01:0012/02/2023|

#endirecteCalellaCOM Còmics, pel·lícules, videojocs i, sobretot, molts otakus disfressats dels seus personatges manga preferits han pres la Fàbrica Llobet per convertir-la en l’epicentre de la cultura japonesa. Es preveu que hi passin unes 3 mil persones durant tot el cap de setmana, dels quals el 70% venen d’altres municipis.

A la segona edició del Saló del Manga de Calella s’hi pot comprar tota mena de marxandatge en una cinquantena de parades, també hi ha tallers d’espelmes màgiques, de súperherois, zona de videojocs i també de jocs de rol.

A l’escenari s’hi fan concursos a mode de trivial per demostrar els coneixements dels animes més coneguts, també hi ha karaoke i exhibicions de dansa i de cosplay, que és com s’anomena a les disfresses inspirades en els personatges. De fet, tan grans com petits mostren les seves millors gales per les diferents zones del saló.

La novetat d’enguany és que la zona de restauració amb menjar i beguda japonesa s’ha traslladat a la plaça Conrad Prat.

Una de les organitzadores, Elena Burgos, s’ha sumat a la festa disfressant-se del súperheroi Groot. Destaca que és un saló familiar, diferent als esdeveniments multitudinaris de Barcelona i Girona, i que mantindran aquesta essència en properes edicions.

Comparteix el contingut!

Go to Top