L’equip de Jordi Estivill s’acomiada de La Gàbia amb una terrassa plena de clients i amics

2023-02-19T13:43:29+01:0019/02/2023|

#endirecteCalellaCOM El comiat musical del Bar Rodó ha reunit una gran quantitat de clients i amics que han fet més càlid l’últim dia de l’equip de Jordi Estivill al capdavant de l’establiment. Músics en solitari i grups musicals que han tocat al llarg dels anys a La Gàbia han posat la banda sonora, tancant una etapa de gairebé 13 anys, on hi ha hagut cua per poder seure i prendre alguna cosa a mode d’acomiadament.

El Bar Rodó canvia de mans després que una altra empresa guanyés la licitació per gestionar-lo durant els propers 10 anys. Es tracta d’un establiment de propietat municipal i l’actual concessió s’havia acabat, pel que s’ha realitzat una nova que ha guanyat l’empresa tarragonina Xenulua S.L.

La Gàbia estarà ara tancada durant el traspàs de les dues empreses. No hi ha, pel moment, data d’obertura.

Comparteix el contingut!

Go to Top