La mostra d’audiovisual en català d’Òmnium Cultural es projecta a Calella

2023-03-09T11:23:16+01:0009/03/2023|

#sortimdecasaCalella Òmnium Cultural porta a Calella la mostra dels Premis VOC (Versió Original en Català), un certamen de cinema que vol fomentar la producció de continguts audiovisuals en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Es tracta d’una mostra que recorre tot el país, hi ha tres sessions diferents que es composen de cinc audiovisuals cadascuna. A Calella es projectarà l’anomenada “Cossos en moviment”, en la qual es visualitzarà el documental “L’art de l’antídot”, d’Aina Palomer; i quatre curts de ficció: “L’endemà”, realitzat per un grup de batxillerat artístic d’un institut de Barcelona; “Signar les arres”, de Jana Jubert; “Cos”, de Silvia Muzzioli; i “Les coses són així”, de Marc Esquirol, director que participarà a l’esdeveniment.

L’acte és gratuït però cal reservar entrada aquí. És aquest divendres, 10 de març, a les 20:30h a Can Saleta.

Comparteix el contingut!

Go to Top