Diada de la dona

2023-03-10T12:06:10+01:0010/03/2023|

No cal pas anar gaire lluny per trobar dones interessants… Tampoc cal que siguin importants a nivell mundial, n’hi ha prou que ho siguin a nivell personal, ciutadà, de poble… Del meu treball fotogràfic “Calellenques” de l’any 2013, qualsevol de les protagonistes mereix, en aquesta diada, un pensament, un record, una memòria… No he pas escollit la fotografia perquè les persones siguin més o menys destacades o transcendents, sinó perquè la imatge té per a mi el regust de les inquietuds d’una època molt especial, en la qual la recerca de noves experiències t’empeny a participar en els inicis de nous projectes, en aquest cas de comunicació… Un projecte que, va néixer a finals de la dècada dels 70, que ja ha arribat als quaranta anys d’història i continua vigent… Amb els seus diferents canvis, modificacions, nivells i històries… Exactament com sol passar a les vides de cadascú…

M’estic referint a aquesta imatge de dues de les primeres presentadores de Calella Televisió, la Sílvia i l’Esther… Recordar-les a elles és fer especial memòria de totes i cadascuna de l’ampli grup de personal femení que hi van col·laborar en aquells primers anys d’existència… Evidentment, hi vull incloure també l’equip actual… Per totes elles (avui toca la part femenina) un record ben sincer i emocionat…

Colo, dilluns 08-març-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top