La coach Mercè Roura imparteix un taller d’autoestima i empoderament per dones

2023-03-13T20:29:40+01:0013/03/2023|

#sortimdecasaCalella Les dones són les protagonistes d’un taller d’autoestima i empoderament personal que se celebrarà durant els pròxims tres dijous. L’impartirà la coach i formadora en intel·ligència emocional, Mercè Roura, qui també és columnista de CalellaCOM on publica articles destinats precisament a l’autoconeixement i la gestió de les emocions.

Roura explica que amb el taller “pretén ajudar les dones a tenir confiança i empoderar-se a través de la gestió de les emocions i el reconeixement de les seves creences limitants”. L’entrada és gratuïta.

El taller s’emmarca en les activitats del Dia de la Dona i tindrà tres sessions, començant aquest dijous, 16 de març, i continuant els dijous 23 i 30 de març, totes a les 18h a l’auditori de Can Saleta. Està organitzat per l’associació Dones de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top