El dia de Sant Patrici se celebra també a Calella

2023-03-17T16:46:42+01:0017/03/2023|

#sortimdecasaCalella Aquest divendres és la diada de Sant Patrici, festa patronal d’Irlanda, però a Calella també es pot gaudir de la festa caracteritzada pel color verd, la cervesa i els trèvols de tres fulles. El bar musical Ingeni celebra una festa dedicada a Sant Patrici amb un concert de rock del grup Aquelarre i música celta.

L’objectiu dels organitzadors és recuperar la festa de Sant Patrici que organitzaven anys enrere pubs musicals com el Golden Gloves, amb cervesa irlandesa però també altres varietats com a reclam.

La festa començarà a partir de les 22h i l’entrada és gratuïta amb consumició obligatòria, però també es pot sopar al restaurant prèviament. Pel concert si que cal pagar entrada al preu de 8 euros. La celebració de Sant Patrici es repetirà també demà dissabte a la mateixa hora, amb concert dels grups Brotes i Low distortion, al preu de 5 euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top