Una fuita d’aigua nega un tram del carrer Església

2023-03-22T11:25:05+01:0022/03/2023|

#endirecteCalellaCOM Una canonada del carrer Església, a tocar d’Amadeu, ha patit una avaria que ha provocat grans basses al carrer i que alguns dels comerços i habitatges no tinguin aigua. Els veïns expliquen que l’avaria es va produir ahir a la tarda i que durant la nit s’ha anat perdent aigua.

Els operaris hi treballen des de primera hora per localitzar el punt exacte de la fuita, pel que han aixecat dos punts del carrer. Hores d’ara no hi ha cap previsió sobre l’hora que se solucionarà la fuita i es restablirà el subministrament als veïns afectats. El punt on treballen els operaris s’ha precintat, pel que la mobilitat queda limitada a certes zones del carrer, fent-se més estret.

Comparteix el contingut!

Go to Top