En Triquell i l’Elena Gadel d’Eufòria actuaran aquest estiu al NEC

  • El cartell d’enguany també compta amb Macaco, Ramon Mirabet i Delafé y las Flores Azules, entre d’altres

  • S’han programat 19 concerts entre el 30 de juny i l’1 de setembre, tres dels quals es faran al Parc Dalmau i la resta al far

2023-03-24T08:54:14+01:0024/03/2023|

El festival Nits d’Estiu de Calella (NEC) comptarà aquest any dues figures del concurs musical de TV3, Eufòria, que ha suposat una revolució en el panorama musical català. Es tracta d’en Triquell, segon finalista de la primera edició, i d’Elena Gadel, membre del jurat i repetidora al NEC. De fet, amb Triquell es farà el primer concert que oferirà alhora localitzacions amb seient i també dempeus, mentre que fins ara només hi havia seients.

Macaco, Ramon Mirabet,  Delafé y las Flores Azules, Lágrimas de Sangre, El Pony Pisador, Anna Roig, New George, Pedro Pastor, Marina Keer, Alex Serra & Totidub, Martirio, Ombra & Giulia Campana, Sara Roy, Mireia Feliu i David Mengual, Meritxell Nedderman i Cece Giannotti completen el cartell del NEC 2023.

En total són 19 els concerts que se celebraran durant l’estiu, entre el 30 de juny i l’1 de setembre. La majoria es faran al far com és tradicional, però també es repetirà l’experiència de l’any passat de celebrar algunes actuacions al Parc Dalmau per ampliar la capacitat. Seran els de Macaco, els maresmencs Làgrimas de Sangre i El Pony Pisador.

Les entrades es podran comprar a partir de l’1 d’abril al portal entrápolis i els preus dels concerts van dels 12 als 22 euros. Els joves podran aconseguir fins a un 50% de descompte amb el Passaport Cultural i a través de la plataforma Escena 25. En aquesta edició es mantindran els serveis de restauració i DJ i també el de transport gratuït cap al far.

Comparteix el contingut!

Go to Top