Enric Gómez presenta Estimem Calella fent èmfasi en la distància amb els partits tradicionals

  • La presentació en públic d’Estimem Calella i del seu alcaldable, Enric Gómez, va omplir el segon pis de Can Saleta

2023-03-25T13:07:46+01:0025/03/2023|

Estimem Calella s’ha presentat en públic en un acte a Can Saleta on el seu alcaldable, Enric Gómez, va ser el protagonista de la nit. Davant d’una sala plena, Gómez va voler fugir dels partits tradicionals i va parlar d’Estimem Calella com un “projecte de ciutata llarg termini basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible que marquen l’Agenda 2030, en el que afirma han “tret de l’equació les ideologies” i han aglutinat persones de diferents àmbits i sensibilitats, qualificant-lo com a “transversal”.

L’acte va començar amb una entrevista al cap de llista on es va voler buscar la seva part més personal, tenint en compte que és un desconegut en la política local. El conductor va ser un dels membres de la candidatura, Vadó Itchart, cara visible dels esports a RCTV. Va ser l’única persona de la llista d’Estimem Calella que va pujar a l’escenari: malgrat ja s’han anat anunciant, la resta de l’equip no es va donar a conèixer a l’acte.

Gómez va publicitar les propostes electorals que també ha anat desgranant, com la pacificació del centre de la ciutat i de la platja, eliminant-ne el trànsit, o el desenvolupament d’un model mixt de la neteja, mantenint externalitzat el servei de recollida d’escombraries i municipalitzant la neteja dels carrers. També en va anunciar una de nova, però a mitges: Estimem Calella vol convertir el Mercat Municipal en un punt gastronòmic on s’hi pugui menjar i crear una segona planta que no va voler especificar per què seria. Traslladar l’Oficina de Turisme a l’Ajuntament Vell i crear un web en diferents idiomes amb l’agenda d’activitats i informació adreçada als turistes també és una altra de les seves propostes.

La quantitat de gent que va assistir a la presentació d’Enric Gómez i d’Estimem Calella demostra la curiositat que ha generat aquesta nova marca i que, al seu temps, s’erigeix com a alternativa a la desafecció política que expressen molts ciutadans. Malgrat obté els drets electorals del seu acord amb Ara Pacte Local -la confluència en la qual s’ha integrat el PDeCAT de Calella- i que alguns membres de la llista provenen de l’agrupació local del PDeCAT, Gómez s’ha volgut allunyar dels partits tradicionals i afirma que és “més que un partit i més que un moviment ciutadà”. De fet, la major part del seu equip també farà la primera incursió en la política municipal.

Entre les persones que s’han incorporat a Estimem Calella hi ha dos extreballadors de l’àrea de Relacions Institucionals de l’Ajuntament de Calella, Cristian Ceballos i Irene Vila, qui també va formar part de l’executiva comarcal del PDeCAT. També l’exregidora i expresidenta de l’Associació Dones de Calella, Teresa Soler, i l’exregidor de Pineda i administratiu de l’Hotel Taurus, Francesc Millán. La infermera, Susanna Bonilla, l’administradora de finques, Vanessa Torras, l’especialista en tecnologia, Albert Clapés, la cantant, Txell Lasheras, l’estudiant, Josep Puig i el director tècnic del Club Tennis Taula Calella, Aitor Puig, a més de Vadó Itchart, també formen part d’Estimem Calella. Gómez va anunciar que presentaria en breu la incorporació d’una persona especialitzada en habitatge i més professionals sanitaris.

Comparteix el contingut!

Go to Top