Sayonara Baby

2023-04-01T08:50:36+01:0001/04/2023|

Aquí comença la última crònica de l’últim ple ordinari de l’última (fins ara) legislatura de l’Ajuntament de Calella.

Dijous passat a les 17:30h vam celebrar la cerimònia de la democràcia a la Sala Plens. Sense uniforme de gala, regidors del govern i l’oposició varen confrontar posicions a temple de la política municipal. Oficiava la sessió l’alcalde-president Senyor Marc Buch, serà l’última com a Alcalde de Calella?

Això el proper 28 de maig ho decidiré els ciutadans de Calella en votació universal i popular. Votarem.

El ple va discórrer amb certa apatia orgànica, tampoc farem en un dia el que no s’ha pogut fer en quatre anys.

S’aprovà l’acte del ple anterior, el despatx oficial d’alcaldia, es va donar compte de les resolucions emeses, de la liquidació del pressupost (romanent), i es tramitaren dictàmens i mocions.

Dictamen de delegació de competència al Consell Comarcal en matèria d’energia; Modificació dels estats del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme; Modificacions puntuals de l’ordenança municipal de Circulació; Declaració de BCIL de l’obra pública de Jeroni Martorell: Modificació puntual del POUM del “catàleg de bens protegits”; Modificació que té per objecte la regulació els equipaments de titularitat privada; Modificació dels usos dels terreny per possibilitar l’ampliació de l’hospital i la construcció del nou aparcament; Tancament del pressupost de 2023 i redistribució del romanent: Acord de tirar endavant la segona fase de la Valoració de Llocs de Treball del personal municipal; Moció d’ERC i Comuns sobre la contractació pública estratègica; Moció d’ERC i Comuns per la cessió de pisos de la Sareb a Calella per l’habitatge social.

I aquí es quan realment va començar el ple de veritat

Resulta que el Senyor Gomis li va agafar un atac de tendresa. Ciutadans va mirar als ulls de la CUP (literalment) i va començar a acomiadar-se de tots els regidors (petons i abraçades) un per un, dels presents i dels absents, de RCTV, Calella Comunicació, personal municipal, secretari, interventor. A la Núria Freixas de la CUP li van quedar uns ulls com taronges i unes orelles com pans de quilo. No donava fe quan va escoltar “suerte que nos tenemos el uno al otro”. Penso que el senyor Gomis quan tornava cap a casa es va abraçar amb tots els calellencs que es va trobar pel camí.

Després, a precs i preguntes, va tornar a sortir el tema de les guinguetes, per saber perquè la guingueta número 9 paga aproximadament la meitat del lloguer que corresponia a la zona que “okupa” i perquè no es treuen a concurs les 6 guinguetes fallides, renunciant al lloguer i al servei. En cap dels dos casos vam treure l’aigua clara.

I aquí acaba l’última crònica de l’últim ple ordinari de l’última legislatura (fins ara) de l’Ajuntament de Calella.

Com diria aquell: “Tema zanjado”

Sayonara Baby

Salut per tothom

Comparteix el contingut!

Go to Top