Daniela Llamazares interpreta l’Àngel de la Setmana Santa calellenca

2023-04-09T13:25:54+01:0009/04/2023|

#endirecteCalellaCOM Daniela Llamazares ha posat veu a l’Àngel interpretant el “Regina Coeli”, Reina dels Cels en llatí, l’acte litúrgic que escenifica l’anunci al poble de la Resurrecció de Crist.

Llamazares ha cantat davant l’església plena per l’Eucaristia del Diumenge i ha repetit des del balcó de l’Ajuntament, en una plaça encara amb més públic coincidint amb una audició de sardanes. Els espectadors també han participat cantant-li una cançó per felicitar-li l’aniversari a l’àngel, que precisament avui compleix 10 anys. L’expectació per veure la interpretació del “Regina Coeli” des del balcó consistorial es constatava amb la quantitat d’assistents que han enregistrat el moment.

El Cant de l’Àngel és una de les tradicions que es manté viva a Calella durant la Setmana Santa, però que perdura a molt pocs municipis de Catalunya. S’ha pogut escoltar tres vegades durant aquests dies festius, però el més típic és durant l’anomenat Diumenge de Pasqua o de Resurrecció, un dia especial en el calendari cristià.

Comparteix el contingut!

Go to Top